جان اونسوی، در نشست خبری اظهارکرد: در رده های سنی بزرگسالان رکوردهایی وجود دارند اما در ردههای سنی پایه نباید به رکورد و سرعت توجه داشت. بیشتر روی برنامههای بلند مدت متمرکز هستیم و از لحاظ فیزیولوژی روی بچه ها کار میکنیم و ایجاد تغییر و تحول سنین پایه هدف اصلی ماست.
وی در پاسخ به اینکه «آیا قول کسب مدال در مسابقات آسیایی را میدهید؟» گفت: هدف ما کار روی مربیان و شناگران در رده های سنی پایه برای رسیدن به مراحل بالا در مسابقات مختلف بینالمللی است و همین تغییر و تحولات باعث ایجاد انقلابی در شنا ایران خواهد شد.
او درباره میزبانی تبریز از اردوی تیم ملی نوجوانان شنا گفت: میزبانی خیلی خوب بود. دمای استخر و ارتفاع سقف باعث شد تا شناگران دچار مشکلات تنفسی نشوند و به طور کل شرایط برگزاری اردو مناسب بود.
مدیر تیم های ملی شنا درباره حضور هوش مصنوعی در شنا ایران گفت: با استفاده از نرم افزاری کاملاً ایرانی کل بدن نشانه گذاری میشود و این تکنولوژی کار ما را راحت تر کرده است. این نرم افزار داده هایی به ما میدهد و به طور کل هوش مصنوعی در ورزش میتواند داده های مفیدی را در اختیار مربیان قرار بدهد.
اونسوی گفت: شهر تبریز شهری بزرگ و پرجمعیت است اما من شناگران کمی در این شهر دیدم. باید فرهنگ سازی برای تشویق کودکان و نوجوانان به این ورزش صورت بگیرد تا بتوانیم کمپ ها و اردوی های بیشتری را در تبریز برگزار کنیم.
امیر علی منیری، رئیس هیات شنا، شیرجه و واترپلو آذربایجان شرقی نیز در این نشست خبری گفت: فقدان استخر ۵۰ متری در آذربایجانشرقی یکی از بزرگ ترین مشکلات و دغدغه های جامعه شنا استان است. علیرغم پتانسیل های موجود در تبریز و استان متاسفانه از استخر استاندارد برخوردار نیستیم.
او ادامه داد: قول مساعدت داده شده که استخر مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) در سال ۱۴۰۴ به بهره برداری برسد و امیدواریم با پیگیری مستمر مسئولین استانی این امر محقق شود.
منیری گفت: پتانسیل تبریز و آذربایجانشرقی در حدی است که در صورت ایجاد یک استخر ۵۰ متری در عرض یک سال به قطب شنا و واترپلو ایران تبدیل شود.
Saturday, 23 November , 2024