یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت، روز‌های ۵ و ۶ آذر در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار می‌شود.

 پژوهشکده پولی و بانکی، یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت را با محوریت اصلی «زیست‌بوم بانکداری هوشمند؛ حکمرانی دیجیتال و نظارت فناورانه» برگزار می‌کند.
گفتنی است نام این رویداد پیش از این «همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت» بود، اما در اختتامیه دوره دهم تصمیم برآن شد که به «بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت» تغییر یابد.

 

این رویداد هرساله توسط پژوهشکده پولی و بانکی و با حمایت بانک مرکزی و شرکت ملی انفورماتیک برگزار می‌شود، در کنار سخنرانی‌های مقامات، متخصصان و صاحب‌نظران، میزگرد‌های تحلیلی، کارگاه‌های آموزشی، مقالات علمی، معرفی محصولات و خدمات بانکی و همچنین نمایشگاه‌های تخصصی جانبی بخش‌های متفاوت این رویداد را تشکیل می‌دهند.

 

محور‌های همایش بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت

 

در یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت به ۵ محور اصلی پرداخته می‌شود که شامل «نگرش اکوسیستمی در بانکداری هوشمند؛ از تبیین تا تکوین»، «تحول دیجیتال در نظارت و پایداری مالی»، رمز پول‌ها و دارایی‌های دیجیتال؛ انتظام‌بخشی و حکمرانی»، «بانکداری هوشمند و روش‌های نوظهور پرداخت» و بانکداری هوشمند و قوانین بالادستی» می‌شود.

 

تخصیص غرفه به بیش از ۳۰ بانک و شرکت در نمایشگاه تخصصی همایش

 

همواره برپایی نمایشگاهی تخصصی، بخشی از همایش بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت بوده و هدف از برگزاری آن ایجاد بستری برای معرفی و ارائه خدمات و محصولات حوزه فناوری اطلاعات و صنعت پرداخت است. بانک‌ها، مؤسسات مالی، شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات و فین‌تک‌ها می‌توانند محصولات و دستاورد‌های خود را در این نمایشگاه معرفی کنند. امسال در فضای نمایشگاهی نزدیک به ۳۰ غرفه تعبیه شد و پس از طی فرآیند اطلاع‌رسانی و دریافت تقاضای مخاطبان، تخصیص نهایی به سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در صنعت پرداخت صورت گرفت.

 

معرفی نوآوری‌های برتر صنعت پرداخت در جشنواره دکتر نوربخش

 

انتخاب طرح‌ها و محصولات نوآورانه، تحت عنوان «جشنواره دکتر نوربخش» یکی از فعالیت‌های جانبی همایش بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت است که از اولین دوره برگزاری همایش در دستور کار قرار داشته است. مراحل شناسایی، ارزیابی و انتخاب نوآوری‌های برتر، پیش از برگزاری همایش انجام شده و برگزیدگان در مراسم اختتامیه معرفی و از آنها تقدیر به عمل می‌آید. تاکنون نزدیک به ۳۰ طرح و نوآوری به جشنواره ارسال شده که در حال طی مراحل داوری هستند.

 

برگزاری ۱۵ کارگاه آموزشی

 

به منظور انتخاب موضوعات کارگاه‌های آموزشی یازدهمین همایش بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت، پیشنهادات دریافتی از بانک‌ها، شرکت‌ها، اساتید و صاحبنظران جمع‌آوری شده و پس از بررسی یک به یک آنها، کارگاه‌های مناسب‌تر انتخاب و به اطلاع مدرس آنها می‌رسد. در همایش امسال حدودا ۱۵ عنوان کارگاه آموزشی، به مدت هر کدام ۹۰ دقیقه برگزار خواهد شد.

 

دریافت بیش از ۲۳۰ مقاله علمی از پژوهشگران

 

در همایش بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت بخشی نیز به ارائه مقالات علمی اختصاص‌داده‌شده است. باتوجه به این که همایش امسال برای اولین بار در پایگاه علوم جهان اسلام نمایه شده، با استقبال بالایی از سوی دانشجویان، اساتید و پژوهشگران مواجه شده و بیش از ۲۳۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است. مقالات ارسال شده در مرحله داوری قرار دارند که داوران آن از میان اعضای کمیته علمی همایش، اساتید دانشگاهی و فعالان صنعت بانکی و پرداخت انتخاب شده اند. کلیه مقالات پذیرفته شده در مجموعه مقالات همایش درج و ۱۵ عنوان از آنها در دو روز همایش، طی ۵ بخش به صورت شفاهی ارائه می‌شوند. علاوه بر این سه مقاله برتر در اختتامیه همایش معرفی و با اهدای جایزه نقدی و تندیس همایش سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت از نویسندگان آ‌ن‌ها تقدیر به عمل می‌آید.